Υπηρεσίες

Οι υπηρεσίες μας

Πρόταση - Σχεδιασμός - Ανάπτυξη

Εικαστικά προσχέδια & φωτορεαλιστικές μακέτες συνθέτουν τις ολοκληρωμένες προτάσεις που σας παρουσιάζουμε.

Η τελική πρόταση διαμορφώνεται βάσει των επιλογών σας, ολοκληρώνεται με την μελέτη εφαρμογής καθώς και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά.


Επιγραφές

Oι επιγραφές είναι το βασικό μας προϊόν από το 1958! Είναι ένα προϊόν που εξελίσουμε διαρκώς, ένα προϊόν πάνω στο οποίο έχουμε τεράστια τεχνογνωσία και ένα προϊόν που πλέον έχει γίνει συνώνυμο της εταιρίας μας: ΚΟΤΙΚΙΑΝ – όλες οι επιγραφές!
Light boxes, επιγραφές βινυλίου, ανάγλυφα μεταλλικά γράμματα, πινακίδες νέον, φωτεινά φανάρια, επιγραφές από θερμοδιαμορφωμένο ακρυλικό: εδώ και 45 χρόνια, αναπτύσουμε και κατασκευάζουμε φωτεινές επιγραφές με κάλυψη σε όλη την Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησο.Χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες από τους κορυφαίους προμηθευτές παγκοσμίως – όπως 3M, Orafol και Osram – υπερσύγχρονα μηχανήματα και ένα μοναδικό σύστημα διαχείρισης ποιότητας.

Το αποτέλεσμα:

Aσύγκριτη ποιότητα κατασκεύης
Συνεχείς καινοτομίες και κατασκευαστικές λύσεις που άλλοι θεωρούν αδύνατες
Άριστη σχέση κόστους-ποιότητας


Ειδικές Κατασκευές

Οι ειδικές κατασκευές είναι η ειδικότητά μας!
Είναι οποιαδήποτε επιγραφή, stand έπιπλο ή κατασκευή η οποία:

σχεδιάζεται ειδικά για εσάς
κατασκευάζεται στο χέρι ή με ειδικές μεθόδους – εργαλεία παραγωγής
καλύπτει οποιαδήποτε απαίτησή σας


Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Η ψηφιακή εκτύπωση σε αυτοκόλλητα και διάφορα γραφικά films (μουσαμάς – forex – χαρτί – καμβάς – one way, κτλ.), επιτρέπουν την δημιουργική χρήση επιφανειών που σε διαφορετική περίπτωση θα έμεναν ενδεχομένως αναξιοποίητες.

Πλέον είναι μια από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους φιλοτέχνησης επιφανειών, καθώς προσφέρει χαμηλό κόστος, μικρούς χρόνους παραγωγής και μια τεράστια ποικιλία εκτυπώσιμων υλικών.