Για εμάς

Ποιοί είμαστε.

Η εταιρεία ΚΟΤΙΚΙΑΝ ξεκίνησε το 1958, κάνοντας παραγωγή επιγραφών, εξωτερικού χώρου καθώς και φιλοτέχνηση οχημάτων. Από τότε, ακολουθώντας πιστά την εξέλιξη της τεχνολογίας κ΄ έχοντας γνώση για κάθε τι που αφορά την δουλειά μας, μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια τεράστια ποικιλία πρωτοποριακών υπηρεσιών.

Διαθέτουμε μία κάθετη μονάδα παραγωγής επιγραφών με εξειδικευμένο προσωπικό κ΄ πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας στο αντικείμενο, ΜΕΛΕΤΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ, διαφημιστικές επιγραφές όπως : φωτεινές επιγραφές, μεταλλικές επιγραφές, ψηφιακές εκτυπώσεις, επενδύσεις προσόψεων, ΤΟΤΕΜ, plexiglass , ειδικές κατασκευές, κοπές laser, ηλεκτρονικές επιγραφές LED, φιλοτέχνηση οχημάτων, κ.α.
H εταιρεία ΚΟΤΙΚΙΑΝ, όντας μία αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση σε επίπεδο διεύθυνσης, κρατάμε την προσωπική επαφή με τον πελάτη και κατανοούμε τις απαιτήσεις του σε θέματα ποιότητας, αξιοπιστίας, ενημέρωσης κ’ άμεσης παράδοσης.

Ο ενθουσιασμός, η αγάπη για το αντικείμενο και η διαρκής εξέλιξη , δημιούργησαν σιγά – σιγά τις προϋποθέσεις για την δημιουργία μίας μεγάλης βιοτεχνίας επιγραφών – εκτυπώσεων, η οποία αποδεικνύει μέχρι και σήμερα ότι όλα αυτά τα χρόνια παρέχει κατασκευές υψηλής αισθητικής και ποιότητας με συνέπεια κ’ υπευθυνότητα.

H αρχές μας.

Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε πάντα υποδειγματικές υπηρεσίες, να πρωτοπορούμε, να ενθουσιάζουμε τους συνεργάτες μας και να εμπνέουμε τους ανταγωνιστές μας.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ : Φροντίζουμε για το καλύτερο ώστε να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των συνεργατών μας. Είμαστε ταυτισμένοι με τη λέξη ποιότητα και δίνουμε διαρκώς τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να το επιβεβαιώνουμε.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ : Οι συνεργάτες μας ξέρουν ότι μπορούν να στηριχτούν σε εμάς, καθώς φροντίζουμε να καλύπτουμε τις ανάγκες τους, να τεκμηριώνουμε τις επιλογές μας και να τηρούμε τις συμφωνίες μας. Αναλαμβάνουμε πάντα τις ευθύνες των πράξεών μας, και φροντίζουμε για την φερεγγυότητα απέναντι στους συνεργάτες μας.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ : Σεβόμαστε τους εαυτούς μας, τους συναδέλφους μας και τους συνεργάτες μας. Ενδιαφερόμαστε για την εταιρεία μας, προστατεύουμε τη φήμη της και συμπεριφερόμαστε όπως θα θέλαμε να μας συμπεριφέρονται.